Vi tager imod en udfordring

Hos murermester Ask Askholm tager vi imod de skæve specialopgaver med åbne arme. Vores solide erfaring og store ekspertise inden for murermesterfaget gør, at der skal meget til at skræmme os. Uanset opgavens omfang eller sværhedsgrad er vi klar på at tage udfordringen op, og sørger altid for at det endelige slutresultat er udført efter den bedste byggetekniske praksis.

Det kan være renovation af slotsmure, renovering af fredede og historiske ejendomme, støbning af buede og flotte trapper, opførelse af vanskelige buede mure, trold i rygningen, nedsænkning af Isokern i skorstenen eller renovation af skorstenspiber – eller et helt andet projekt, vi ikke har prøvet endnu.

Står du med udfordringen, står vi klar til at hjælpe.

Har du den næste udfordring?

Uanset opgavens form og omfang står vi klar til at hjælpe. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak, så giver vi et bud på hvordan vi løser din udfordring på den bedste vis.

Nye trapper - inde og ude

Efter 80-100 år er mange udvendige cementtrapper ødelagt af slid, regn og frost. Murermester Ask Askholm anbefaler ikke at reparere dem. Ofte er materialerne fra dengang slet ikke af dagens standard, og en reparation holder ikke lang tid.

Vi anbefaler i stedet at få støbt en ny, flot og stærk betontrappe, eventuelt med frostsikrede og skridsikre fliser på som en flot finish. Vi fjerner den gamle trappe, støber den ny trappe på stedet – og rydder op efter os! På kort tid har du en ny, funktionel og flot trappe til de næste 100-150 års brug. Det øger både brugsværdien og gensalgsværdien.

Har I en kirke, en herregård eller et slot, vil der ofte være brugt kampesten til trapperne. Dem kan vi hjælpe med at rette op, hvis de efterhånden er blevet for slidte eller sunket for meget. Vi gør det nænsomt med respekt for de kulturhistoriske værdier.

Har I murede eller støbte trapper indendøre, som trænger til en kærlig hånd eller en udskiftning, har vi også erfaring og ekspertise med dette.

Lad ikke skybrud forstyrre dit nattesøvn

Mange ejere af sommerhuse og villaer plages af oversvømmelser i kælderen i forbindelse med det stigende antal skybrud, vi ser på grund af klimaforandringerne.
Murermester Ask Askholm ser det som en spændende udfordring at hjælpe ejere med højtvandssikring, så de ikke oplever oversvømmelser i kælderen.

Vi har udviklet et system, hvor vi opfører et højt fundament af Scanoton-teglblokke og efterfølgende beklæder det med gummihud. Det kan klare en vandstand på halvanden meter. Du er velkommen til at kontakte os hvis du vil høre om vores system også kan sikre jeres kælder.

Se eksempler på specialopgaver