Vi lægger mosaik og fliser på væg og gulv

At indrette et nyt badeværelse, køkken eller bryggers i en eksisterende villa eller bygning kræver solid byggeteknisk forståelse. Forkert materialevalg, nedrivning af bærende vægge eller en forkert disponering af rummene kan få alvorlige følger for både ejendommen og ejendomsværdien. Samtidig risikerer i at få et slutresultat, der er langt fra jeres oprindelige tanker og idéer.

Det kan derfor godt betale sig at få en samarbejdspartner, der har erfaring med opgaven. Hos Murermester Ask Askholm har vi mange års erfaring med at skabe smukke og funktionelle løsninger i arbejdet med bad og fliser, og vælger altid de materialer og løsninger, der passer til jeres hjem og jeres behov. Samtidig tager vi altid hensyn til bygningens originale udseende, så I får et slutresultat med respekt for bygningens historie og æstetik. Du bestemmer selv om arbejdet skal udføres med fliser eller som mosaik, og vi samarbejder gerne med både arkitekt og bygherre for at finde den optimale løsning.

Til opbygning af nye køkkener bruger vi de helt nye Wedi-plader, der er lette og samtidig utroligt stærke. Det betyder, at installationen går hurtigt og effektivt, hvilket både sparer mandetimer og får projektet hurtigere i mål.

Vi er altid opmærksomme på at bruge antibakterielle kalkprodukter og tænker altid indeklimaet ind i vores løsninger. Vi bruger diffusionsåbne materialer, der sørger for den rette luftfugtighed året rundt og som skaber et sundt indeklima i dit hjem.

Skal du have nyt køkken, bad eller bryggers?

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om den bedste løsning for jer

Se eksempler på vores arbejde