Vi har hjertet med

Murermester Ask Askholm er den naturlige samarbejdspartner, når du står over for dit næste renoveringsprojekt. Gennem årene har vi opbygget en indgående ekspertise inden for alle former for renoveringer, og vi kan påtage os alle opgaver uanset sværhedsgrad eller omfang.

Renoveringsprojekter er i vores hjerteblod, da det ofte er her at vi kan kombinere vores kærlighed til det gode håndværk med et kompromisløst valg af sunde og oprindelige byggematerialer. Slutresultatet giver bygningerne nyt liv og øget levetid, samtidig med at der tages hensyn til bygningernes oprindelige udseende og kulturhistoriske værdi.

Vores renoveringsprojekter har bragt os forbi murermestervillaer, bindingsværkshuse, historiske huse, kirker, herregårde og fredede bygninger – med den gennemgående fællesnævner, at alle opgaver blev løst med samme omhyggelig og respekt for både bygningens historie og det oprindelige håndværk. Vi har blandt andet renoveret en stor havemur på Valdemars Slot på Tåsinge, renoveret taget på Sandholt Gods og lagt nyt tag på Kogtved Søfartsskole.

Vores mangeårige erfaring gør, at vi i dag kan påtage os renoveringsopgaver med stor kompleksitet, og at vi lever og ånder for den næste svære udfordring.

Skal vi tage en snak?

Står du over for et renoveringsprojekt, og er du i tvivl om den rigtige tilgang, er du velkommen til at tage kontakt. Vi giver ærlig og kyndig vejledning, og ingen projekter er for store eller små.

Vi tænker på indeklimaet

Når Murermester Ask Askholm renoverer, tænker vi indeklima med ind i løsningen fra begyndelsen af. Skal et bindingsværkshus for eksempel rives ned og genopføres, bruger vi gerne teglblokke eller tegl, munkesten og gammeldags kalkmørtel til ydermuren. Med teglblokke opnår man en fantastisk udseende, en fremragende isoleringsevne og et åndbart hus med den rette luftfugtighed året rundt.

Skal vi pudse revner eller lave andre almindelige pudseopgaver, bruger vi gerne en gammel italiensk sprøjtepudseteknik: Den flydende og klistrede del, slammet, kommer ud af sprøjten først, dernæst hamrer de små sten ind og sætter sig fast. Det giver et stærkt og holdbart resultat.

Sprøjtepudsning af lofter

Sprøjtepudsning af lofter er også et af vores specialer. I gamle dage kunne en dygtig murersvend klare det ved at kaste pudset op på loftet med håndkraft uden at få stænk på sin bowlerhat. Vi bruger de samme gode materialer, men med moderne sprøjteteknik.

Vi har stor erfaring med stærk, hurtigtørrende fiberpuds. På 12 timer er væggen klar til maling.

Skal vi lægge nyt tag på en gammel villa, bliver det f.eks. med muret tagrygning. Det er smukkest, mest korrekt og holder længst.  I det hele taget har vi blik for detaljen, også når det gælder gesimer, sålbænke, trapper, balustrader, facader, kælderskakter og kælderrum.

Få en kælder med et godt indeklima

Mange kældre lever en hensygnende tilværelse, selv om der ofte er mange gode og reelle kvadratmetre under huset. Ofte skyldes det et lidt træls og fugtigt indeklima i kælderen. Men sådan behøver det ikke at være.

Vi kan renovere kælderen vægge med gode, åndbare materialer. Det giver ikke kun et mærkbart bedre indeklima, men også besparelser på varmekontoen. Kældre med den rette luftfugtighed kræver mindre varme end fugtige kældre.

Er kælderen truet af vand udefra i tilfælde af skybrud eller høj vandstand, kan Murermester Ask Askholm også hjælpe. Vi kan for eksempel forsyne ydermuren med gummihud.

Kontakt os og få et uforpligtende tjek af jeres kælder og hør om mulighederne for en god kælderrenovering.

Se eksempler på vores arbejde