Byggeri med garanti

Gennem de sidste 30 år har murermesterfirmaet Ask Askholm udført murerarbejde i højeste kvalitet efter devisen: jo sværere jo bedre. Vi tilgår alle opgaver med samme omhyggelig og efter den bedste byggetekniske praksis, og sørger samtidig for at anvende byggematerialer, der både er sunde, åndbare og har lang levetid.

Vores mangeårige erfaring har givet os ekspertise inden for en lang række områder, og vi løser uden problemer alle former for byggeopgaver, uanset kompleksitet og omfang. Vores særlige speciale er renovering og vedligholdelse af bindingsværkshuse, herregårde, kirker og fredede bygninger, da det er her at vi for alvor kan kombinere vores kærlighed til håndværket med et kompromisløst valg af byggematerialer.

Uanset hvilket byggeprojekt du står over for, kan du med murermester Ask Askholm være sikker på kyndig og kompetent rådgivning samt en ærlig budgivning på opgaven. Vi arbejder tæt sammen med arkitekter og bygherrer, og leverer altid et færdig slutresultat, der lever op til vores høje standard og vores respekt for murerfaget.

Lad os tage en snak om dit næste byggeprojekt

Uanset opgavens form eller omfang, står vi klar med kyndig og uforpligtende rådgivning om den bedste byggetekniske tilgang.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores dygtige håndværkere har indgående ekspertise med en lang række opgaver:
null

TAGLÆGNING

Vi hjælper med sunde, smukke og holdbare tage

null

RENOVERING

Vi udfører alle former for renoveringsopgaver

null

SPECIALOPGAVER

Vi tager imod udfordringer med åbne arme

null

TEGLBYGGERI

Vi er eksperter i tegl som byggemateriale

null

BAD OG FLISER

Vi har solid erfaring med fliser og mosaik

null

FACADER

Vi giver bygningen nyt liv med en skånsom facaderenovering

”Det, vi brænder og interesserer os for, er de specielle og håndværksmæsigt svære opgaver. Vi har respekt for huset, vi renoverer, og vi undgår fremmedelementer, der skæmmer det. Vi tilstræber at følge god byggeskik, den omgivende bygningskultur og den historiske ramme. Vi tænker indeklima ind i alle vore løsninger. Det, vi laver, skal være sundt for både huset og beboerne.” 

Ask Askholm, Murermester


Hos murermester Ask Askholm møder vi alle vores kunder med det samme engagement – uanset opgavens form eller omfang. Du kan altid forvente kompetent rådgivning, og at vi er ærlige og direkte når vi afgiver et tilbud. Det er din garanti for at du kan tage en beslutning på et oplyst grundlag, og at du får et slutresultat, der stemmer overens med det der er aftalt.

Hvis du har spørgsmål til hvordan du kommer i mål med dit næste byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Murermester Ask Askholm