Godt indeklima giver nul allergi

Godt indeklima er en hjertesag for Murermester Ask Askholm. Vi bygger og renoverer huse, så de kan ånde. Vi sætter en ære i at opføre energivenlige 0-allergihuse. Vi kan også renovere ældre huse med åndbare materialer.

Et godt indeklima er et ikke alt for fugtigt og heller ikke for tørt indeklima - om sommeren må der godt være en luftfugtighed på 60-65 %, om vinteren skal den gerne ligge på 40-45 %. Mens mange moderne materialer er meget tætte og ikke tillader fugten at komme ud, så er kalk og kalkmørtler diffusionsåbne, hvilket giver fugten mulighed for at passere.

Billigere at opvarme

Ved brug af kalk og kalkholdige mørtler samt diffusionsåbne plader sikrer Murermester Ask Askholm jer et sundt og behageligt indeklima. Vi kalder vore huse for 0-allergihuse, fordi skimmel og svampe har meget svært ved at overleve i dem på grund af traditionelle materialer med gode antiseptiske materialer som gammeldags kalk baseret på kulekalk

Et hus med et godt og ikke for fugtigt indeklima er desuden betydeligt nemmere og billigere at opvarme end tætte huse med høj luftfugtighed - en ikke uvæsentlig detalje, også ved et kommende salg.

Profil | Indeklima - en hjertesag

Godt at vide om indeklima

Huse bygget af åndbare materialer får et godt indeklima og er ikke kun fri for skimmel og svampe, til gavn for allergikere. De er også billigere at opvarme.