Præmieret byggeri - Arkitekturprisen

Murermester Ask Askholm har deltaget i flere præmierede byggerier og renoveringarbejder.

Aktuelt er LIWO Ark Designs renovering af hovedhus på Badstuen 2, samt arktitektfirmaets restaurering af udhuse på Strandgade 43 begge præmieret i 2016.

I 2014 udløste arbejdet med at renovere den forfaldne gamle friluftsscene ved skovteatret Rottefælden i Svendborg en nominering til Svendborg Kommunes Arkitekturpris i 2014. Her stod Ask Askholm for murerarbejdet. (Foto: Onsdagsklubben Mejdal)

I 2012 fik Ramvad Arkitekter Svendborg Kommunes Arkitekturpris 2012 for en omfattende renovering af villa på Troense Strandvej 72, hvor Ask Askholm stod for murerentreprisen. (Foto: Arkitektforeningen)

Genopbygning af Villa Tårnborg
Et af de mest markante byggerier, som Ask Askholm har været murermester på, er den historiske Weber-ejendom Villa Tårnborg ved Christiansminde i Svendborg. Det er en imponerende ejendom, som den nuværende ejer - Harald Halberg Holding A/S - ofrede en total genopbygning på i 2009-2010. Det udløste Svendborg Kommunes Arkitekturpris 2011 til Praksis Arkitekter, der havde Ask Askholm som murermester på projektet.

Se billeder fra projektet her.

Profil | Arkitekturpriser

Godt at vide om kvalitetsrenovering

Murermester Ask Askholm har flere gange været murermester på præmierede renoveringsprojekter.

For eksempel i 2012, da Svendborg Kommunes Arkitekturpris gik til Ramvad Arkitekter for arbejdet på villaen Troense Strandvej 72, Tåsinge.